Társasági jog – Cégjogi ügyvédi szolgáltatásaim

A hatályos jogszabályok értelmében a cégbejegyzési (változásbejegyzési) eljárásban kötelező a jogi képviselet.

Ügyvédi praxisom kiterjed gazdasági társaságok (elsősorban közkereseti társaságok, betéti társaságok és korlátolt felelősségű társaságok) alapítására, a változásbejegyzési eljárások bonyolítására, a cégek működéséhez szükséges társasági jogi dokumentumok elkészítésére és a teljes körű cégbírósági képviseletre.

Amennyiben Önnek is szakszerű, megbízható cégjogi támogatásra van szüksége, készséggel állok rendelkezésére.

céges ügyvéd győr

Munkajog

A munkáltatónál érvényben lévő dokumentumok alapvetően meghatározzák a munkaviszony kereteit, a jól megszerkesztett szerződések, szabályzatok és egyéb iratok, valamint a körültekintően kialakított eljárások nagyban segíthetik a munkahelyi kockázatok (munkaügyi perek, bírságok) csökkentését.

Forduljon hozzám bizalommal, amennyiben

  • munkaszerződések, szerződésmódosítások,
  • munkaügyi tájékoztatók,
  • belső szabályzatok, illetve
  • további munkajogi dokumentumok hatályba léptetését vagy felülvizsgálatát tervezi.

A munkaviszony létrejöttével, módosításával, fenntartásával vagy megszüntetésével összefüggő kérdések felmerülése esetén – átfogó munkajogi tanácsadás keretében – készséggel segítek az optimális megoldás kiválasztásában, valamint a szükséges dokumentumok elkészítésében.

A koronavírus megjelenése számos új, rendhagyó kérdést vetett fel a cégeknél, természetesen ebben a tekintetben is állok kedves ügyfeleim rendelkezésére.

Munkajogi és peres ügyekben együttműködő partnerem Dr. Milanovich-Szakács Nikoletta győri ügyvéd.

Compliance – vállalati megfelelőség

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a vállalati megfelelőség (compliance), vagyis a tudatos kockázatértékelés,- kezelés és az ehhez szükséges jogi dokumentáció elkészítése. A multinacionális nagyvállalatoknál és nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi irodáknál eltöltött éveim alatt számos megfelelőségi projektben vettem részt. Örömmel vállalom kedves ügyfeleim részére is

  • a minden releváns kockázati területre kiterjedő etikai kódexek elkészítését, továbbá
  • az egyes speciális megfelelőségi területeket (pl.: adatvédelem, információbiztonság, csalás- és vesztegetésmegelőzés, szellemi tulajdon védelme) érintő belső szabályzatok kidolgozását magyar és angol nyelven.
Call Now ButtonTelefonos érdeklődés