Kereskedelmi jogi szolgáltatásaim

A versenyszférában vállalati jogtanácsosként széleskörű, komplex kereskedelmi jogi tapasztalatra tettem szert, ideértve a gyártó és kereskedelmi tevékenységet érintő szerződések szerkesztését, felülvizsgálatát és webáruházak teljeskörű jogi támogatását. Mivel dolgoztam „ügyfél oldalon”, jól ismerem a termékértékesítés és szolgáltatásnyújtás során felmerülő jogi kockázatokat, kihívásokat, megbízói szempontokat, és mindenkor a legoptimálisabb jogi megoldás elérésére törekszem.

Készséggel vállalom a vállalkozások számára alapvető jogi dokumentumok elkészítését, ideértve többek között az általános beszerzési feltételek, B2B és B2C általános szerződési feltételek (ÁSZF), kereskedelmi és szolgáltatási keretszerződések, valamint egyedi megállapodások szövegezését és felülvizsgálatát. A jól átgondolt szerződések érvénybe léptetésével egy vállalkozás rengeteget tehet a későbbi jogviták, hatósági eljárások, fogyasztóvédelmi panaszok megelőzéséért és így az üzleti, valamint jogi kockázatok csökkentéséért.

céges ügyvéd győr

Webáruházak jogi szempontú támogatása – ügyvédi támogatás webshopjának

Amennyiben webshop jogászt keres, mert vállalkozása internetes áruházat (webshop-ot), weboldalt üzemeltet, az általános szerződési feltételek elkészítésén túl vállalom a weboldal teljes jogi szempontú felülvizsgálatát, ideértve az adatvédelmi jogi rendelkezések szövegezését is. Rendkívül fontos, hogy a weboldalon közzétett jogi rendelkezések személyre szabottan, webáruházakhoz értő ügyvéd által, a weboldal pontos működésének és a hatályos jogszabályi előírásoknak a figyelembe vételével kerüljenek rögzítésre, egyéb esetben az üzemeltető fokozott jogi kockázattal számolhat mind az illetékes hatóságok, mind a versenytársak irányából.

Sportszponzoráció

A sportszponzoráció területén is jelentős tapasztalattal rendelkezem, részt vettem már világbajnok külföldi testépítők, olimpiai sportolók és sportegyesületek szponzorációs szerződéseinek az elkészítésében – amennyiben tehát akár sportolóként, akár támogatóként jogi tanácsadásra, szerződésre vagy szerződés-felülvizsgálatra van szüksége, forduljon hozzám bizalommal. 

Telefonos érdeklődés